Billedgalleri

Sorring byggeriet 2015

1.jpg

10.jpg

Elsker du også luksus . . . så bliv spejder ! ! !

Er du frisk på spejderlivet –klik her for at tilmelde dig

Få nyhederne direkte i din postkasse

Tilmeld dig vores nye nyhedsbrevs service. Så får du en mail,når der skrives nyt i de afdelinger,som du er interesseret i.

Du tilmelder dig ude til højre eller på tilmeldingsiden.

Delfinerne på facebook

Permalink

Hej Minier.

Her kommer der lige et stort tak for en rigtig god tur til Thorsager hytten i den forgangne weekend. Af samme årsag,så er mødet i aften aflyst.
Til jer som var med i weekenden og kom hjem med juledekorationer,vil jeg blot minde om at det kan være en god ide sætte en bordskåner under de træ dekorationer. De er lavet af frisk træ,som kan give fugtpletter på bordet,eller vinduskarmen,hvor de bliver sat.

Vi ses igen onsdag den 29/11 klokken 18.00

Med spejder hilsen fra lederne

Juletur for troppen

Som traditionen byder går troppens juletur til Sorring hytten. Vi skal hygge,spille,synge,spise,sove og på juleløb. Vi sover ude i shelteren,så husk den tykke sovepose og de varme sokker til hytten.

Vi mødes i Sorringhytten fredag d. 1/12 kl 18 og vi slutter igen i Sorringhytten søndag d. 3/12 kl 12. Forældrene bedes selv sørge for samkørsel til og fra Sorring.

Med bring 1 stk. julegave til maks. kr 20,-, samt lidt juleslik.

Du tilmelder dig her.

Julehilsner,Tropslederne

Fælleskørsel til juleturen

Kære forældre til mini-juleturs-delfiner

Hvis I vil,kan I arrangere fælleskørsel frem og tilbage

Hermed en liste over deltagere,hvor de bor og telefon nr. minier på juletruen

MH Lederne

Møde på onsdag

Hej minier.

På vores møde på onsdag,skal vi være udendørs til hele mødet,og vi skal også tænde bål. Derfor skal i have tøj på derefter. Husk også en pandelampe eller lommelygte.

Vi ses

Spejderhilsen fra lederne

Salg af julekalendere

Kære alle,

På mikromødet i morgen får hver mikrospejder en pose med 3 skrabejulekalendere med hjem. De koster 30 kr. stykket og overskuddet går til vores spejderarbejde hos Delfinspejderne samt til vores skønne hytte i Sorring. Vi håber,at der er en nabo,bedsteforælder,kusine eller lign.,som spejderne kan sælge til –der er meget fine præmier at vinde for de heldige :)

Med i posen er der en seddel med gruppens mobilepay nummer. Hvis spejderne får nogle af pengene på mobilepay må I gerne notere det på denne seddel.

Sedlen samt kontanterne (og evt. usolgte skrabekalendere) skal senest afleveres på mikromødet d. 27/11 –gerne før,hvis I bliver færdige inden da.

Vi håber,at I vil hjælpe mikroerne med at få solgt deres kalendere :)

Mange spejderhilsner

Mikrolederne.