Billedgalleri

Mikrotur 2015
Fejden 2015
Skitur 2015
Tivoli 2014

Alkoholpolitik

  • 1. Nydelsen af alkohol må aldrig blive det væsentligste element ved en festligholdelse af en begivenhed eller et større arrangement i spejdersammenhæng.
  • 2. Der drikkes ikke alkohol imens spejderarbejdet med børn og unge er i gang. På aftalte tidspunkter og steder f.eks. efter lejrbålet når spejderne er gået i poserne,kan lederne nyde alkohol i beskedne mængder.
  • 3. I Delfinerne er vi bevidste om,hvornår og hvor meget alkohol der drikkes i forbindelse med vores mødeaktiviteter for voksne. Til spejderledermøder og voksenarrangementer i øvrigt,bør der ikke indtages alkohol før og under selve mødet.
  • 4. Ved seniorarrangementer og andre arrangementer hvor nogle deltagere er under 18 år,kan arrangørerne ønske at der kan nydes alkohol. Dog skal klanleder sørge for underskrift fra forældrene inden arrangementets påbegyndelse. Gruppeleder skal altid informeres,når der planlægges arrangementer,hvori der indgår alkohol.
  • 5. Voksne i Delfinerne skal være klar over,hvilke signaler alkoholindtagelse i spejdersammenhænge udsender. Fra egne medlemmer forventes det,at de voksne spejdere er bevidste om deres meget tydelige ansvar som rollemodeller. Forventningen fremhæves blandt andet ved,at vi har uniformen på,og at vi i vores spejderledelse er i en opdragende rolle overfor børn og unge.