Billedgalleri

JD sommerlejr 2016

2016-06-26 14.13.47.jpg

2016-06-26 18.28.37.jpg

Sorringhytten

Kørselsvejledning til SorringhyttenFR_logo_byline_RGB_A4

Reservér hytten
Reservér shelteren
Inventar- og materialeliste

Se billederne fra byggeriet af Sorring Hytten og shelterne samt http://www.loa-fonden.dk/projekter/2013/spejderhytte-og-aktivitets-omraade-i-sorring-skov.

I Delfinerne,Egå er vi med støtte fra LOA-Fonden,Friluftsrådet,Århus Kommune m.fl. nu realiseret “Fremtidens spejderhytte”på vores grund i Sorring Skov.

Vi har gennem de seneste år sparet op til projektet og leverer en stor del egen arbejde i projektet,men vil meget gerne have gode sponsorer ind til at sikre,vi kommer det sidste stykke i mål,med bygningen af  det sidste vi mangler nemlig svævebanen. FullSizeRender_1

Store såvel som små beløb er velkomne,men for beløb over 1.000,00 kr. kontakt os da meget gerne,i det der også er mulighed for at blive knyttet på specifikke ting i projektet,og blive synliggjort for bidraget.

Ud over selve hytten,der i store træk opføres med solceller og andre foranstaltninger for stort set at være energineutral,omfatter projektet også en trætophytte,en trætop-shelter med platforme forbundet med tovbroer samt en kommende svævebane. Endvidere byder tre fantastiske trætoptelte samt en stor 3-i-en shelter,bålplads,ude-køkken mv. ind for gode oplevelser i det fri.

Alt i alt en række fine nytænkte faciliteter for et fantastisk nyt aktivitetsområde for gruppen med over 175 spejdere,og også for vore lokale samarbejdspartnere i Sorring området.

Bidrag til Sorring byggeriet er fradrags berettiget  og det er aftalt med korpskontoret hos DDS at større donationer/sponsorater kan bruge DDS´s konto i Danske Bank:

4183 – (000) 508 6000

Indbetalingerne mærkes med ”Delfinernes hytte”,så det er tydeligt,at det er donationer/sponsorater til Sorring projektet. Beløb indbetalt via denne konto vil automatisk blive indberettet som fradragsberettiget,når der ved indbetalingen angives tilhørende CVR-nummer for virksomheds bidrag eller CPR-nummer for personlige bidrag. Vi håber mange vil støtte op herom.Shelteren nu med græs på

Der vil senere komme yderligere information her på siden omkring,hvorledes støtte også kan gives til mere specifikke ting,og hvorledes vi også vil synliggøre bidrag på kr. 1.000,00 og derover.

Kontakt herom kan rettes til