Billedgalleri

Skitur 2015
Tivoli 2014

Sorringhytten

Kørselsvejledning til SorringhyttenFR_logo_byline_RGB_A4

Reservér hytten
Reservér shelteren
Inventar- og materialeliste

Se billederne fra byggeriet af Sorring Hytten og shelterne samt http://www.loa-fonden.dk/projekter/2013/spejderhytte-og-aktivitets-omraade-i-sorring-skov.

I Delfinerne,Egå har vi med støtte fra LOA-Fonden,Friluftsrådet,Århus Kommune m.fl. nu realiseret “Fremtidens spejderhytte”på vores grund i Sorring Skov.

FullSizeRender_1

Ud over selve hytten,der i store træk driftsmæssigt er energineutral,omfatter stedet også en trætophytte,en trætop-shelter med platforme forbundet med tovbroer. Endvidere byder tre fantastiske trætoptelte samt en stor 3-i-en shelter,bålplads,ude-køkken mv. ind for gode oplevelser i det fri.

Sorring rummer således en række nytænkte faciliteter primært for gruppen med over 175 spejdere,men også for vore lokale samarbejdspartnere i Sorring området.

Sorringhytten med trætopanlægget og 3 i én shelteren udlånes hver for sig eller samlet. Reservation sker på de særlige sider herfor.

Stedet er underlagt restriktioner og må kun benyttes til spejderformål. Ved spejderformål forstås spejdernes aktiviteter samt lokalsamfundets aktiviteter,der har tilknytning til natur og naturoplevelser. Der kan ikke afholdes fester,fødselsdage,jubilæer osv.

Spejdere og andre friluftaktive som ikke har tilhør til Delfinerne har også mulighed for at bruge stedet mod betaling af driftsomkostningerne for brugen.  (Bemærk max. 14 overnattende inde).

Shelteren nu med græs på

Brug af trætopanlægget sker på eget ansvar. Delfinerne har ikke tegnet personforsikring herfor. Der må endvidere max. være 10 personer ad gangen i anlægget,hvilket svarer til det antal der også vil kunne sove oppe i træerne. Herudover kan yderligere sove i trætoptelte eller evt. i hængekøjer i spærene over terrassen.

IMG_0314

Nærmere oplysning omkring priser for brugen og spørgsmål i øvrigt kan altid rettes til hytteudvalget via: