Billedgalleri

Skitur 2015
Tivoli 2014

Vigtig info samt miniprogram for efteråret

Kære minier og forældre

Nedenfor findes vores program for efteråret –vi kommer til at være ude på alle møder,så husk altid at være klædt på til sjov og leg i det fri. Nogle møder er afhængige af vejr og vind,så der kan blive byttet rundt i programmet efter behov.

Husk,at vi i morgen d. 4. september har lidt program for forældrene:Den første time beder vi jer om at komme og hjælpe med rengøring af spejdergården. Den sidste halve time af mødet holder vi forældremøde.

Ang. særlige mærker,der er mulighed for at tage flg.:

Tørklædemærke
Soveposemærke 
Sheltymærke
Bikymærke

Det er helt frivilligt og op til jer som forældre at sige ja eller nej til. Vi anbefaler jer ar læse kravene til mærket grundigt før I beslutter jer. Mærkerne kræver på hver sin måde stor forældreopbakning,og det er ikke noget vi kan tjekke op på om børnene overholder –ansvaret ligger hjemme. Bemærk også at sheltymærket formentlig kræver bedre udstyr end de fleste minispejdere allerede har –fx varmere sovepose. Vi glæder os til at se jer d 4. september og til endnu et nyt spejderår med jeres børn!

Spejderhilsen,

Minilederne
Mathias,Lasse,Mikkel,Sys,Niclas og Anne

DatoAktivitet
21. augustOpstartsmøde –leg og hygge
28. augustNye minier:Kniv,Gamle minier:Sav
4. septemberMinikrolf
11. septemberNye minier:Kniv,Gamle minier:Sav
18. septemberNye minier:Kniv,Gamle minier:Sav
25. septemberFokusmærke:På en øde ø
27-29. septemberFødselsdagsløb
2. oktoberMøde aflyst pga. tur
9. oktoberFokusmærke:På en øde ø
16. oktoberEfterårsferie
23. oktoberFokusmærke:På en øde ø
30. oktoberFokusmærke:På en øde ø
6. novemberBål og leg
13. novemberRefleksstjerneløb
20. novemberPlanlægge juletur
23-24 novemberJuletur
27. novemberMøde aflyst pga. tur
4. decemberJuledekorationer
11. decemberJuleafslutning