Billedgalleri

Profile Photos

logo2lilleweb-300x272.gif

logo2lilleweb-300x272.gif

Troppen på divisionsturnering

Troppen fra Delfinerne stillede i år med 2 patruljer på divisionsturnering for at konkurrere med tropsspejderne fra Divisionen. Det blev en weekend med mange udfordringer,  bla. lejretablering i kraftig regn og hagl vejr,  stress-løb,  madlavning med bedømmelse,  bygge opgaver,  O-løb,  nat-løb og cross-country løb. Lidt tid til hygge var der heldigvis også.

Vi ledere kan kun være stolte af vores spejdere. De gjorde det forrygende. De vandt alle sølvpladerne og fik første pladser i to af de fire konkurrencer. Hajen vandt stress-løbet. Sælen vandt madlavningen,  samt sølvplader for lejretableringen og bedste patrulje. Tilsammen vandt de to patruljer bedste trop sølvpladen. De er nogle dejlig spejdere,  der forstå at hjælpe både hinanden og spejdere fra de andre grupper,  hvis nogen har brug for det,  f.eks. hjælp til at tænde bål.

Men vigtigst af alt havde spejderne en rigtig god tur. Det samme gælder os ledere. Tak for det.

Birgitte &  Thomas

Sælen får bedømt mad.
IMG_4550

Hajen på stress-løb lørdag.
IMG_4832

Lejrplads flyttes lørdag eftermiddag
IMG_4555

Sælen på stress-løb lørdag.
IMG_4833

Fælles lejrbål lørdag for junior og trop.
IMG_4867

IMG_4869

IMG_4870

Præmie overrækkelse og afslutning søndag.
IMG_4558

IMG_4901

IMG_4904