Billedgalleri

Fejden 2015

IMG_0811.JPG

IMG_0813.JPG

Juniorene på divisionsturnering

Hej aller juniore

TAK for en dejlig divisionsturnering, nok den mest udfordrende tur man kommer på som juniorspejder. Alle klarede sig godt på tros af de store udfordringer vejret lige gav os.  Fredag aften og nat bød på hagl og regn i store mængder, så alle var våde og kolde da vi gik i poserne efter at have lavet lejrplads med køkkenbord, huggeplads og spildevandhul. Lørdagen bød på dagsløb med 6 poster,master chef på bål og lejrbål.

Søndag blev oprydningen lavet til en dyst,hvor man hurtigst muligt skulle klare de forskellige ting der var at ordne. Efter frokosten blev det afsløret hvordan alle havde klaret sig, Søhesten vandt for bedste lejrplads og 1.plads  i turn out,( Turn out er hvordan man hjælper hinanden og om man opføres sig godt på posterne) her fik Ålen en 2. plads

IMG_1407

Ålen på madposten,Her blev der lavet smørrebrød.

IMG_1409

Søndag morgen kl 6.30, inden spejderne stod opIMG_1411

Juniorene til afslutningenIMG_1417

Søhesten fik præmie for bedste turn out

Med spejder hilsen Henriette, Bjarke, Søren, Anette og Bitten