Billedgalleri

Fødselsdagsløb 2015

IMG_7464.JPG

IMG_7091.JPG

Hytteudvalgsmøde og arbejdsdag i Sorring d. 2. januar

Kære hytteudvalgsmedlemmer samt øvrige Delfiner,der gerne vil en tur til Sorring dagen efter nytårs dag!

Trænger du,lige som andre til lidt luft her oven på julen og nytåret,så kom til Hytteudvalgsmøde og arbejdsdag i Sorring d. 2/1-2016 kl. 9:30 til 16:30,send gerne en tilmelding af hensyn til fortæring!

Der er masser af forskellige arbejdsopgaver både ude og inde,og vi fordeler over et rundstykke kl. 9:30. Der vil være mulighed for fælleskørsel kl. 8:45 fra Delfingården,så også de uden kørekort eller bil kan være med. Alle “Delfiner”og evt. forældre hertil er meget velkomne til at give en hånd med.

Husk gode støvler og gerne et par arbejdshandsker,vi sørger for fællesbespisning til frokost.

Vel mødt til en god dag i Sorring. Hjemkost til Delfingården vil være mellem kl. 15:30 og senest kl. 17:15.

Hytteudvalgsformand