Billedgalleri

Tivoli 2014

IMG_2160.JPG

IMG_2188.JPG

Sorringhytten i Midtjyllands Avis

  

1/3Der er 160 spejdere i spejdergruppen Delfinerne fra Egå,som har spejderhytten i Sorring,og her er der overnatningsplads til dem alle på den ene eller anden måde,blandt andet i det trefløjede shelter.

2/3Den nye spejderhytte kan også lånes af andre spejdergrupper,lige som blandt andet Aktivitetsgården i Sorring og Sorring Skole har fået tilbudt at benytte faciliteterne.

Delfiner er blevet flyvende

Den nye spejderlejr i Sorring Skoven er nyskabende og indbyder til udeliv året rundt
16. november 2015,14.01
Af ">Bjarne Gregersen
Lokalredaktør
Hytten er i brug fra start

De ideer røg videre til en arkitekt,der for så vidt sagde god for ideerne,men som bare lavede det hele endnu bedre og endnu mere fantastisk.

Og derfra tog hele projekter form og fart og med økonomisk støtte fra Aarhus Kommune,Friluftsrådet,Sct. Georgs Gilderne i Aarhus,Vanførefonden,Baks Arkitekter samt Lokale- og Anlægsfonden lykkedes det at skaffe en god del af de 3,8 mio. kr.,som projektet har kostet.

Og fra start er spejderhytten og faciliteterne i brug. Allerede i denne weekend i forbindelse med indvielsen blev der overnattet i trætoppene,og næste weekend er det Delfinernes 25 ulveunger,der rykker i Sorring Skoven,og forventningen er,at den nye hytte vil blive flittigt brugt.