Billedgalleri

JD sommerlejr 2016
Profile Photos
Fødselsdagsløb 2015
Junior drengenes kanotur på Egåen Sep. 2015
Sorring byggeriet 2015
Sommerlejr 2015
Mikrotur 2015
Fejden 2015
Skitur 2015
Tivoli 2014

Divisionsturnering for junior og trop

Hej alle juniorer og tropsspejdere

Så er det tid for den årlige divisionsturnering,se mere på tilmeldingen her: Invitation divisionsturnering J&T 2019

Og tilmeld dig her: tilmeld her

Med spejder hilsen Junior og Tropslederne

Juniortur d. 23/3 og videoer til dåsebrændere

Hej alle juniorer og forældre

Så er vi klar med en tur,se her: Juniortur

Tilmeld jer via dette link: Tilmelding

Vi vil gerne at jeres spejderbørn se lidt på de brændere vi skal lave på næste møde.

Dåsebrænder inspiration:video 1 video 2 Video 3

Med spejder hilsen juniorlederne

Fastelavns invitation

Hej alle delfiner

Vi er inviteret til fastelavn i divisionen,  sammen med alle de andre spejdere i Aros division. Det foregår ved Bellevue i Risskov,  lige der hvor Risskov Piger og Risskov drenge har deres hytter.

Alle Delfiner er inviteret og der deltager ledere fra alle gren. Der er gratis at deltage,  men vi vil gerne vide hvor mange der deltager,så tilmeld jer. Sidste frist for tilmelding er d. 4/3

Se invitationen her: Fastelavn 2019 Aros division

Og tilmeld dig her: tilmelding

Med spejder hilsen Bitten

Juniornyt

Hej alle juniorer og junior forældre

Vi har arbejdet med mærket “En god patrulje”siden nytår,det har været godt,og spejderne er blevet klogere på sig selv og hinanden,og hvordan man sammenarbejder om opgaver man selv har planlagt. I denne uge er vi startet op på “Suvivor”,og har lavet nye patruljer,denne gang med patruljer med drenge og patruljer med piger,noget spejderne selv har været med til at beslutte at vi skal afprøve.

Suvivor afslutter vi med en endags tur i Molsbjerge hvor der skal bruges alt det vi har lært,om overlevelse i naturen. om at holdevarmen,få mad og sammenhold i patruljen. Det er d. 23/3 vi tager afsted,reserver dagen,der kommer tilmelding senere.

Tænkedag er d. 22/2,og vi vil bruge en del af mødet d. 25/2 på at fejre tænkedag.

Den 22. februar hvert år fejres Tænkedag af spejdere over hele Jorden. Tænkedag er den dag hvor Robert og Olave Baden Powell begge havde fødselsdag. Robert Baden Powell startede spejderbevægelsen i 1907,og blev senere Verdensspejderchef. Hans kone Olave overtog senere pigespejderbevægelsen,og sammen var de Verdensspejderchefer til deres død.

De fik begge en masse fødselsdagsgaver af spejderne,men opfordrede spejderne til at indsamle penge i stedet for at give dem gaver,så gaverne kunne gå til gode formål.

Derfor er det nu en tradition,at alle spejdere medbringer en 2 krone for hvert påbegyndt spejderår,i år går det indsamlede til Spejderhjælpen og WAGGGS Internationale Tænkedagsfond.

Lørdag d. 9/3 er der fastelavn,for alle spejderne i  Aros Division,og der  bliver tilmelding senest d. 4/3,invitationen kommer på hjemmesiden en af dagene.

I weekenden d. 3-5/5 er der divisionsturnering,så reserver datoen.

Sommerlejren i år går til Kulsø Spejdercenter ved Vesterlund i Midtjylland,alle Delfinerne tager afsted. Juniorene deltager på hele lejren der er i uge 27,fra d. 29/6- 6/7

Med spejder hilsen juniorlederne

 

Invitation fra plejehjemmet Sommersmindevej,Skæring

Hej alle Delfiner

Vi har modtaget en invitation fra plejehjemmet i Skæring,  det plejehjem de fleste spejdere har besøgt flere gange som spejdere.

De har bygget en shelter i deres have,  der er indvielse onsdag d. 13/2 kl 10-13,  og vil til den lejlighed gerne se nogle spejdere. Så spejdere,  tag uniformen på,  jeres forældre i hånden og mød op.

Med spejder hilsen Bitten