Billedgalleri

Sommerlejr 2015

IMG_1507.JPG

IMG_3701.JPG

Stenomuseet i morgen

Hej Mikroer og forældre.
Husk at på mødet i morgen,mødes vi på Stenomuseet i universitetsparken. Vi skal være klar klokken 17.00,så kom derfor i god tid.
Husk at spejderne skal have uniform og tørklæde på. Hele arrangementet foregår indendørs så de behøver ikke det alt for varme tøj. Dog samler vi dem og slutter af med “spejderbror”så der vil det være smart med en jakke.
Jeg skal også oplyse at arrangementet koster 35 kroner pr. spejder. De kan overføres på Mobil pay til Søren Beck Jensen.
Tlf:29 65 00 63. Mærk beløbet “Steno og spejderens fulde navn.

Vi ses
Spejderhilsen fra mikrolederne.

Bålmærke

Kære Forældre til mikroerne.

I forbindelse med bålmærket som vi er i gang med at tage,vil vi anbefale jer forældre til at lære jeres børn at tænde et stearinlys med tændstikker.
Vi oplever at mikrospejderne rigtig gerne vil lære at tænde et bål,og de har forstået at sikkerhedsreglerne og hvordan man bygger et bål op.
Nogle af dem har dog lidt svært ved at stryge en tændstik og sætte ilden fra den til bålet. Det kan læres ved træning,og hvis i forældre vil hjælpe jeres børn med dette,vil vi blive glade. Tag evt. børnene med når i tænder stearinlys derhjemme.

Spejderhilsener fra lederne

Mikrospejderne på Planetariet

Kære Mikroer og forældre.
Som led i vores stjernekigger mærke,skal vi på planetariet i Århus. Det skal vi på mødet den 27/11 klokken 17.00.
Vi mødes derinde ca. 5 minutter før og hele mikromødet foregår der. Vi skal se stjernehimlen over Århus i dag,og få en forklaring på stjernetegnene.

Adressen er:
Universitetsparken
C.F. Møllers Alle 2
8000 Århus C

Vi opfordrer selvfølgelig til fælleskørsel derind. Vi vender også lige tilbage med et slut tidspunkt.

Med spejderhilsen fra Mikrolederne

Har du også hjertet med dig …så bliv leder!

Vi oplever stigende interesse for det at være spejder. Mange må vi desværre sige nej til –ofte fordi vi har brug for flere hænder…Dine måske?

BLIV SPEJDERLEDER OG:
Bliv rig –på naturoplevelser,fællesskab og sjove øjeblikke
Bliv dygtigere –gennem samarbejde,planlægning og ledelse
Bliv et forbillede –for børn og unge,når du giver dem oplevelser for livet

Hvordan er livet som spejderleder? Se videoen herunder,hvor nogle af vores 5.000 ledere fortæller,hvorfor de er spejderledere.

Vil du måske være med?
klik her

Her er vi på Fødselsdagsløb.

Kære spejder forældre

Så er vi taget afsted på Fødselsdagsløb,  emnet i år er brætspil,  Settlers,  så vi skal ud og erobre land,  optjene råstoffer og bygge byer. Følg med på vores facebook side,  eller her. Der kommer sikkert lidt på om lejren.

Hvis I har brug for at komme i kontakt med nogen på lejren træffes vi på 000000000,  det er bedst med SMS,  da vi er langt ude i skoven,  og ikke lige kender signalforholdene.

Søndag,  når I skal hente jeres spejderbørn,  finder I os på Paradislejren,  Paradisvejen 62,  Silkeborg. Vær forberedt på at I ikke kan køre helt op til lejren,  vi laver en P-plads lidt nede ad vejen,  så vi alle kan komme der fra igen.

Med spejder hilsen Bitten